book-et-depotrum

Selfstorage er udbredt flere steder i Danmark, og nu er der endnu bedre muligheder nær Aarhus.

Depoterne i Hornslet, Hasselager og Ødum er placeret så der er let adgang fra motorvej og så det er nemt at parkere og læsse af. Ejendommene er aflåst, og giver kun adgang til lejere med personlig kode. Der er adgang fra kl. 6-22 dagligt inkl. weekend. De enkelte rum aflåses med egen hængelås, som lejer selv påsætter. Der er videoovervågning døgnet rundt.

Tanken bag Billigdepot var at tilbyde udlejning af billige depotrum til opbevaring i solidt byggeri tæt på Aarhus. Billigdepot i Hornslet blev bygget i 2011 i nyopført ejendom, som netop blev bygget med det formål at indrette billlig opbevaring med depotrum i flere størrelser. Siden er billigdepot vokset, og der er nu bygget tilsvarende depotrum i Ødum, og nu bliver en længere ventet plan om at udvide med yderligere rum i ejendom i Hasselager realiseret.

For folk, der bor i Hornslet, Skødstrup, Lystrup og Aarhus omegn, er Billigdepot i Hornslet et nærliggende valg, hvis man har behov for opbevaring af små som store ting. Ligeledes er det et oplagt opmagasineringssted, hvis man kommer fra Grenå, Rønde, Ebeltoft, Ryomgård eller øvrige steder på Djursland.

Der er mulighed for at leje mange forskellige typer og størrelser af depotrum, lige fra lille box eller pulterkammer til stort depotrum, alt efter behov og ønske. Depotrummene er opvarmede året rundt, og giver lejeren mulighed for at opmagasinere møbler, kasser mm. sikkert og tørt.

Det er placeret kun ca. 20 minutters kørsel fra Aarhus C, og ca. 10 min fra Egå/Risskov området og det er let at køre til ejendommen og der er god plads til at læsse af. Som de øvrige depotrum placeret i Ødum og Hasselager, er ejendommen aflåst og giver kun adgang til lejere med personlig kode, mens de enkelte opbevaringsrum kan aflåses med lejers egen lås.

Der er adgang fra kl.6-22 dagligt inkl. weekend, og der er videoovervågning døgnet rundt. Self storage bygningerne er alle opvarmet og fugtstyret, så der styr på at møbler, flyttelæs og andre ejendele er godt opbevaret. Det er også muligt at et flyttefirma til at flytte ind for en. På den måde kan man som lejer spare tid på at få sine ting opbevaring. Når man lejer et depotrum kan man godt reserver et bestemt rum i en kortere periode, inden man flytter ind. På den måde bliver prisen for et depotrum billigere, idet man kun betaler for den periode man bruger rummet. Hos Billigdepot har vi nogle rigtig gode priser på depotrum, det er billigt at leje hos os og vi er hjælpsomme, hvis der er spørgsmål eller man har brug for andre informationer om opmagasinering. Vi har ønsket at placerer Billigdepot i nogle bygninger som er gode til formålet, sikre og nemme at komme til, men samtidig også på nogle adresse som ikke er ligeså dyre, som hvis det var i Århus centrum. Men når man alligevel er i gang med at flytte, kan der være rigtig godt økonomi i at køre 10-20 min længere med sit flytte læs.

Billigdepot henvender sig til alle som af den ene eller anden grund har behov for opmagasinering af møbler, flyttekasser, ting og lignende. Skal du fx flytte fra hus til lejlighed, og ikke vil skille dig af med alle de gamle møbler, er Billigdepot en billig og god løsning, som tørt kan opbevare dine ejendele enten midlertidigt eller i længere periode. Skal du flytte i hus uden kælder, kan Billigdepot være et praktisk valg at opbevare skiudstyr eller andre ting, som kun bruges en sjælden gang om året. Skal du bo på kollegium, og ikke har plads til din store sofa eller alle dine flyttekasser, ting og gamle bøger, er det nemt at opmagasinere i et mindre eller større rum i kort afstand fra Aarhus.