book-et-depotrum

Opbevaring i depotrum tæt ved Århus hos Billigdepot. Her kan du leje et billigt depotrum til Østjyllands bedste priser. Her får du en sikker, overvågnet, opvarmet og billig opmagasinering. Vores depotrum ligger 1 km fra motorvejen E45, afkørsel 44 Hadsten. Det tager ca. 10 min fra Ikea. Der er motorvej hele vejen eller man kan vælge at køre ad den gamle Århus Randers vej. Det er vigtigt når man skal flytte at man finder sikker opmagasinering til sine ejendele.

Sikkerheden er i top, men samtidig skal det også kunne betale sig at have et depotrum i længere tid. Det kan vi indfri med et opbevaringsrum hos Billigdepot. Vores opbevaring tæt ved Aarhus N og Randers, er afdelingen i Ødum. Her har vi lavet depotrum to etager, men man skal ikke gå op af trappen med sine ting. Vi har bygget en udvendig rampe, så man kan køre op med sit flyttelæs og læsse det direkte af i niveau. De mange indgange i denne afdeling, gør at man hurtigt kan komme frem til sit opbevaringsrum. Her er det også muligt at få et flyttefirma til at komme og flytte ind i depotrummet. Så man ikke selv skal komme og hjælpe. Så skal I blot aftale det med os, at det har et flyttefirma som hjælper jer. Med et billigt pulterrum hos Billigdepot, bliver ens sager opbevaret sikkert, tørt og billigt. Her er dagligt opsyn, videoovervågning og personer på ejendommen, som tjekker at alt er som det skal være.

Man kan hente sine ejendele, når man har lyst mellem 6-22 alle dage året rundt. Billigdepot tilbyder en meget fleksibel opbevaringsløsning, hvor man også har mulighed for at skifte depotrum gratis, hvis ens opbevaringsbehov ændrer sig. Og der er en kort opsigelses varsel på kun 1 måned. Med et opbevaringsrum hos Billigdepot betaler man heller ikke depositum eller gebyr ved ind og udflytning. Det er en service vi kan tilbyde, fordi vi har tilfredse kunder. Billigdepot tilbyder kort og godt møbelopbevaring til landets billigste pris. Alt fra sofaer til stole, borde og klædeskabe. Har du et møbel du skal have opbevaret, har vi pladsen!

Hvis du har brug for hjælp til at læsse af, hjælper vi gerne, hvis vi er tilstede i depotet, når du kommer med dine møbler eller andre ejendele. Opbevaring i self-storage er blevet populært i Danmark de sidste 10 år. Men konceptet har fungeret i mange år. Det er især stort i USA, Australien og England. Her er det startet tilbage i 1970erne. Hos Billigdepot laver vi ikke auktioner over depotrum eller har nogle depotjægere som kommer. Det har ikke vi ikke behov for – vi har siden vi startede, ikke haft nogen kunder som ikke betalte. Det er vi glade for og det giver os et indtryk af at folk er glade for at leje et depotrum hos os.

Billigdepot tilbyder også den service at reserverer et depotrum i en kortere periode, hvis du ikke har mulighed for at flytte ind med det samme eller gerne vil planlægge din flytning. Alt sammen noget som er med til at spare penge på din opmagasinering. Det skal være fleksibelt og billigt. Billigdepot har været i gang i siden 2011 og vi har ikke haft nogen problemer siden opstarten – udover vi ikke har haft nok depotrum at udleje. Vi har således udvidet to gange, så vi nu kan tilbyde depotrum på tre forskellige adresser. Det har to afdelinger i det nordlige Aarhus, hvor Ødum afdelingen har mange depotrums kunder som bor i Århus N, Århus V, Åbyhøj, Tilst, Viby, Galten, Hinnerup, Hadsten og Randers. Her er opbevaringen tæt på og det er nemt og hurtigt at komme frem og tilbage.

Billigdepot ønsker kort og godt at tilbyde opbevaring som er nemt, sikkert og billigt.