book-et-depotrum

Hasselager den nyeste opbevarings afdeling. Vi har glædet os meget til at kunne tilbyde opbevaring i depotrum i Århus syd, da vores andre depoter er beliggende i den nordlige del af Århus. Hasselager bliver samtidig den største af Billigdepots 3 self storage afdelinger. Vi regner med at kunne tilbyde ca. 300 rum + 20 plader til camping-vogne og både i det hegnede areal. Opbevaringen kommer til at ske i nyrenovere lokaler og nybyggede rum. Her vil være alarm, 24 timer overvågning og indhegnet plads og bygning. Alt dette for at skabe den største sikkerhed for brugere af Billigdepot. Opmagasineringen i Hasselager er placeret her for at i møde komme mange af vores kunder som har efterspurgt et Billigdepot tættere på Århus og gerne i den sydlige del af byen. Bygningen ligger kun 4 km fra E 45. Så det er nemt at komme på motorvejen, enten du kommer nord eller syd fra. Samtidig tager det kun 7 min at køre indtil Harald Jensen plads. Det er meget bevist at vi har valgt en location tæt på city. Så privat og firmaer let kan komme ud til deres opbevaringsrum. Men Billigdepots filosofi skal stadig være gældende selvom vores placering bliver mere central. Det skal stadigt være billigt og nemt at leje et depotrum. Vi skal stadig kunne tilbyde rigtig billig opbevaring. Som vi hidtil har gjort. Billigdepot har oplevet at opbevaringsbehovet er steget i Århus syd, vi har siden vores opstart i Ødum/Århus N, ugentligt modtaget henvendelser fra folk som ønskede at leje et depotrum til opmagasinering af fx møbler eller skiudstyr. Men som syntes at der var langt til enten Ødum eller Hornslet. Så der er vi rigtig glade for at kunne tilbyde en ny afdeling i Aarhus syd, hvor mange af de nærliggende byer som, Beder, Malling, Mårslet, Tranbjerg, Stavtrup, Kolt, Højbjerg, Skåde, Viby, Holme, Hørning og Skanderborg vil kunne gøre brug af Billigdepots nye opbevaring mulighed.

 

Denne store to etagers bygning, bliver indrettet, så der er depotrum på begge etager. Men samtidig laver vi så man kan læsse af i niveau fri adgang både på 1. sal og i stueetagen. Det skal være nemt og hurtigt at komme ind til sit rum. Samtidig bliver området hegnet, så det er muligt også at opbevarer campingvogne og både. Det kan være opmagasinering i vinterhalvåret eller hele året. Her bliver leje betingelserne også meget fleksible. Således det både er hurtigt, nemt og billigt at benytte sig af denne opbevaring.

 

Hele Billigdepots self storage koncept, bygger på en nem tilgang til tingene. Det skal være overskueligt og billigt at leje et depotrum. Det skal være nemt at flytte ind og nemt at flytte ud, hvis lejebehovet skulle slippe op. Hos Billigdepot mener vi selv at alt ting er gennemskuelige og simple. Det er i hvert fald vores vision. I Århus syd afdelingen i Hasselager bliver det Aarhus billigste opbevaringsmulighed, som samtidig tilbyder alle de rigtige specifikationer. Såsom høj sikkerhed, god placering, opvarmet lokaler, fugtstyret bygninger, depotrum med egen lås, lange åbningstider også i weekenden, personligkode og videoovervågning. Alt sammen til nogle priser som næsten af halv pris af andre udbydere. Det er vigtigt for Billigdepot at sørge for at dets lejere er godt tilfreds, derfor indsamler vi ris og ros i vores mail adresse, så det er muligt for os hele tiden at udvikle os i en positiv retning. Det var også på den måde at denne afdeling i Århus syd blev tit. Ved de mange henvender fra interesseret lejere. Så hvis der er andre tiltag der kunne gøres bedre eller tilføjes, er I altid velkomne til at give os et praj på mailen. Desuden er interesseret lejere altid velkomne til at henvende sig pr tlf eller mail, hvis I ønsker mere information omkring depot- og opbevaringsrummene eller hvordan vores koncept fungerer.